ri_kort_en_goed_mosselen_en_vanessa.png

KORT & GOED: Mosselen Natuur

vrij 6 nov 2020

In deze aflevering van Kort & Goed duikt Vanessa Van Roy van restaurant 't Kriekske in Halle in haar kookpotten. Ze toont hoe je mosselen natuur lekker klaarmaakt. Loopt het water je al in de mond? Lees dan snel verder voor het recept!

Ingrediënten:

- Gesneden groene selder
- Gesneden ui
- Gemalen groene peper
- Klontje boter.

 

Bereiding:

  • Klein klontje boter in de pot, snuifje groene peper, de gemengde ui en groene selder en dan pas de mosselen die niet 5 keer gewassen moeten worden. Anders verliezen ze hun smaak.
  • De mosselen samen met een beetje water in de pot doen want anders verbranden ze als je met een inductieplaat werkt.
  • Tussen de 2 à 3 minuten op maximum en klaar is kees voor een simpele mosselen natuur. Smakelijk!