Diegem kan niet stunten in Beker van België

maa 21 aug 2023

In de Beker van België heeft Diegem niet kunnen stunten tegen Eendracht Aalst. Het verloor met 3-2 na een spannende wedstrijd.

De wedstrijd werd op vraag van Diegem op het veld van de Oost-Vlamingen gespeeld. Aalst kwam al snel 2-0 voor, maar Diegem milderde via Mpanzu. Niet veel later werd het 3-1, maar nog voor de rust maakte Deflem er 3-2 van. In de tweede helft wordt niet meer gescoord, waardoor het bekeravontuur van Diegem erop zit. Ook Wolvertem-Merchtem is uitgeschakeld. Het speelde 1-1 gelijk tegen Bilzen, maar verloor na strafschoppen. Ook voor Overijse zit het bekeravontuur erop na een 5-0-nederlaag tegen Warnant.

Bij de dames stoot Wolvertem-Merchtem door na een 1-6 overwinning tegen Chastre. Kester-Gooik is uitgeschakeld nadat het met 3-0 verloor op het veld van Tienen