Wambeek en Huldenberg houden het op 0-0

maa 3 okt 2016

Geen doelpunten in Wambeek – Huldenberg, al had de thuisploeg meer verdiend.

Voor de eerste keer in hun geschiedenis staan de ploegen tegenover mekaar in een officiële wedstrijd. Wambeek start het beste met schoten van Van Poucke en De Bel. Op het half uur moet  doelman Vanzeebroeck van Wambeek met de voet redding brengen. In de 35e minuut is Vereertbrugghen dichtbij de 1-0, maar zijn poging wordt van de lijn gekeerd.

Na de rust trekt Wambeek naar voren. Op het uur brengt Van Poucke De Bel alleen voor de doelman, maar zijn schot gaat net naast. Aan de overzijde missen de schoten van Huldenberg richting. Een kwartier voor tijd zet Wambeek een aanval op. Wauters trapt, de doelman bokst weg, de bal belandt voor de voet van Vereertbrugghen die binnentikt, maar volgens de lijnrechter vanuit buitenspel. 0-0 is de eindstand.