Machelen wint overtuigend op Lembeek en is weg van de laatste plaats

maa 10 okt 2016

Hekkensluiter Machelen scoort 4 keer op het veld van Lembeek en speelt de rode lantaarn door aan Leeuwkens Teralfene.

Een door blessures fel verzwakt Lembeek kan in de eerste helft geen weerwerk bieden aan Machelen. Hayredin scoort 2 keer met een prima schot. 0-2 na een half uur. Voor de rust kan Lembeek wel milderen via De Buyst, 1-2,  de ruststand. Na de rust renderen de wissels bij de thuisploeg niet. Het staat snel 1-3. Daar zorgt Gyssels voor. Degreve van Lembeek trapt daarna op de paal en mist zo de aansluitingstreffer. D’Angelo van Machelen werkt wel af. 1-4. Machelen is weg van de laatste plaats. Lembeek komt in de gevarenzone.

DOELPUNTEN: 0-1 (Hayredin), 0-2 (Hayredin), 1-2 (De Buyst), 1-3 (Gyssels), 1-4 (D’Angelo)