Machelen alleen laatste na 0-1 verlies tegen Rhode-De Hoek

maa 3 okt 2016

Machelen verliest opnieuw nipt en moet zich dringend herpakken. Rhode-De Hoek houdt leider Ternat in het vizier

De wedstrijd begint met 25 minuten vertraging omdat de scheidsrechter niet opdaagt.

Beide teams versieren enkele kleine kansen in het begin van de wedstrijd. Machelen claimt een strafschop na een vermeende overtreding op Adjetey, maar de bal belandt niet op de stip. Op het half uur straft Van Der Vennet een aarzeling in de defensie van Machelen af. 0-1. Machelen zet de achtervolging in via Afkir en Stroobants, maar hun pogingen gaan naast en over. Op het einde van de eerste helft claimt ook Rhode een strafschop, ook nu legt de scheidsrechter de bal niet op de stip.

De tweede helft is evenwichtig met kleine kansen aan beide kanten. Gescoord wordt er niet meer. Machelen verliest opnieuw en krijgt de rode lantaarn toegewezen.

DOELPUNTEN: 0-1 (Van Der Vennet)