VIVA!

Vastgoedmakelaars Sana’a Al-Far en Bram Brankaer uit Overijse nemen het in de finale van REGIOKOK 2017 op tegen boekhandelaars Joris Nicolaï uit Vilvoorde en Peter Lombaert uit Overijse. Maar zij krijgen onverwachts concurrentie van een derde duo. Welk team werd alsnog opgevist?

Dit weekend de FINALE van REGIOKOK 2017

Zaterdag nemen vastgoedmakelaars Sana’a Al-Far en Bram Brankaer uit Overijse het in de finale van REGIOKOK 2017 het op tegen boekhandelaars Joris Nicolaï uit Vilvoorde en Peter Lombaert uit Overijse. Maar zij krijgen onverwachts concurrentie van een derde duo. Welk team alsnog werd opgevist zie je dit weekend in de finale-aflevering. Vanaf zaterdag 12u op jouw zender!

 

Dit weekend in VIVA! Lentespecial

In de laatste VIVA! Lentespecial stappen Goedele en Kristin van Volvo De Smet in een S90 om trends en tips op te pikken over de nieuwe lente- en zomercollectie bij Fashion Forum in Denderleeuw.

 

Dit weekend in Achter de Schermen

In Achter De Schermen stroopt Liesbeth Bernolet de mouwen bij Serry in Boortmeerbeek. In de hypermoderne productiehal worden tegels en natuursteen in alle mogelijke maten en vormen bewerkt, maar er is ook nog ruimte voor handwerk. En dat wil Liesbeth zelf ook wel eens uitproberen.