Titel nog steeds onzeker voor Eppegem

maa 25 apr 2016

Ook deze week bleef de champagne in de koelkast voor Eppegem. De club speelde 1-1 gelijk bij Merchtem en moet dus tot de laatste dag wachten om kampioen te spelen.

De wedstrijd Merchtem-Eppegem begon met bubbels. Enerzijds omdat het de allerlaatste wedstrijd was van Merchtem. Volgend jaar fusioneert de club met Wolvertem. En er was ook champagne omdat Eppegem mogelijk de titel kon vieren. Eppegem scoorde in de eerste helft via topschutter Gajanovic. Ook in de tweede helft had Eppegem de bovenhand maar de kansen bleven onbenut. Maar Eppegem proefde al de titel tot Merchtem in 93-ste minuut Merchtem een vrije tap feilloos omzette. 1-1 was de einduitslag en dus is ook deze week de titel nog steeds geen feit.

“Het is heel zuur dat je één kans weggeeft en zo de overwinning ziet ontglippen. We staan echter nog steeds drie punten voor en eerste. Nu spelen we wel met een andere gedachte: winnen of gelijk”, aldus trainer Greg Vanderidt. Eppegem neemt het volgende week op tegen Royal Schaarbeek. Verliest Eppegem en wint achtervolger Diest, dan komt er een testmatch.