SK Leeuw verslaat Machelen met 1-0

zon 12 nov 2017

In de tweede provinciale B van het voetbal heeft SK Leeuw Machelen verslagen met 1-0. Leeuw doet een bijzonder goede zaak in de kop van het klassement.

Voor dit weekend telede de nummer 1 amper 4 punten meer dan het nummer 8 in de stand...Dus hadden alle ploegen redenen genoeg om naar boven te kijken, zo ook SK Leeuw. Zelfs Machelen, het nummer 7 in de stand, dat vandaag op bezoek kwam bij SK Leeuw. Bij de thuisploeg speelden onder andere de broers Kempeneer.

Het waren barre weersomstandigheden vanmiddag, met veel wind en regen. Toch maakten SK Leeuw en Machelen er een aantrekkelijke partij van, waarbij de bezoekers aanvankelijk het gevaarlijkst waren. De ruststand was 0-0, maar na 7 minuten in de tweede helft kon aanvoerder Berth met een fraaie plaatsbal SK Leeuw op voorsprong brengen.

Nadien heel wat druk van de bezoekers, SK Leeuw was op de counter aangewezen. Leeuw door het oog van de naald en heel blij met de kleinste zege: 1-0.