Rhodienne-De Hoek en KFC Eppegem broederlijk naast elkaar

zon 7 nov 2021

In Derde nationale A nam Rhodienne - De Hoek het vandaag op tegen KFC Eppegem. Beide ploegen stonden voor de match 12de en 13de in het klassement en hadden exact het zelfde aantal punten, namelijk 9.  Dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn, was meteen van in het begin duidelijk.

Het zijn de bezoekers die al na 4 minuten spelen op voorsprong kwamen via een penalty, Sikumoya Koy klaarde de klus vanop de stip. 0-1 na amper vijf minuten spelen. In een goed opgaande partij was het Rhodienne-De Hoek dat na een kwartier spelen de bordjes op gelijke hoogte kon brengen. Na een knappe actie schoot Scheerens de 1-1 tegen de touwen. Daarna volgden er langs beide kanten nog voldoende kansen om de overwinning binnen te halen, maar een gebrek aan efficiëntie zorgde ervoor dat na 90 minuten de 1-1 op het bord blijft staan.  Beide ploegen schoten niet veel op met een gelijkspel en blijven broederlijk naast elkaar staan in het klassement.