Kon Kampenhout in derde amateurklasse A eindelijk scoren?

zon 25 maa 2018

In de derde amateurklasse B van het voetbal staat Kampenhout op een degradatieplaats. Met nog vijf speeldagen te gaan, is het dus alle hens aan dek. Zeker omdat vandaag leider Wellen over de vloer kwam. Kampenhout kon nog niet winnen na de winterstop en puurde amper vier punten uit de laatste negen wedstrijden. Wat werd het vandaag?

De wedstrijd startte aan een hoog tempo vandaag en dat is best verrassend, dankzij Kampenhout. De thuisploeg voetbald goed, maar moest aan de rust genoegen nemen met een 0-0 tussenstand.

Na de rust zagen we andere tegenstanders. Wellen drong aan, maar zonder resultaat. Ook Kampenhout had het moeilijk met scoren. In de voorbije negen minuten kon het maar zes keer binnen trappen.

Toch stond Kampenhout er als een huis. Scoren is echter iets anders. De wedstrijd eindigde op een 0-0 gelijkstand. Noch gastheer noch bezoeker kon scoren. Gevolg: de leider eindigt op een gelijkspel, de gastheer koopt daar weinig mee.