Halle-Gooik wint topper tegen Charleroi met 6-2

zat 12 nov 2016

In het futsal won Halle-Gooik in eigen huis de topper van Charleroi met 6-2. De Pajotten leiden het klassement met het maximum van de punten.

De landskampioen had het in de eerste helft niet onder de markt met de Carolo's. Die verdedigden stug en speculeerden op de counter. Halle-Gooik morste ook nog eens met de halve kansjes die het kreeg. Op één van die counters trof Lima Rosa raak voor Charleroi. 0-1. Bellarte, de coach van de Pajotten, stuurde dan maar doelman Zaramello mee in de aanval. De thuisploeg creëerde meer druk en werd daarvoor beloond. Thiago Bissoni trapte de gelijkmaker in het hoekje binnen.

Na de rust kwamen er meer gaten in de bezoekende defensie. Halle-Gooik duwde door en nam afstand. Rahou scoorde snel de 2-1. Na het rood voor Barboza, waardoor de bezoekers enkele minuten met een man minder moesten zien te overleven, dikte Dujacquier aan tot 3-1. Een tweede goal van goaltjesdief Rahou bracht de stand op 4-1. Het slot was aangenaam met een geweldige vrije trap van Valenti (4-2), de tweede van Dujacquier (5-2) en een knap slotakkoord van Grello (6-2).