Diegem haalt het van leider Sint-Lenaarts

zon 4 dec 2016

In de derde amateurliga B heeft Diegem zondagmiddag met 3-2 gewonnen van leider Sint-Lenaarts.

Na amper 5 minuten bracht Sander Denayer Diegem op voorsprong. Maar voorts bleven de kansen in de eerste helft schaars.  Maar de leider Sint-Lenaarts kwam duidelijk furieus uit de kleedkamers en Mensah bracht vrij snel de bordjes opnieuw in evenwicht en op het kwartier bracht hij de bezoekers verdiend op voorsprong.  Het jonge team van Diegem pompte maar verzoop niet. Na een magistrale trap van Souhail Taqi stond Diegem opnieuw gelijk. En even later legde diezelfde Taqi ook de 3-2 eindstand vast. Een opsteker voor het jonge team van coach Nicolas Van Nerom. Diegem staat nu derde met 2 punten minder dan leider Sint-Lenaarts.