bistro_margaux2.jpg

Bistro Margaux uit Sint-Martens-Bodegem krijgt derde koksmuts in Gault&Millau

din 10 nov 2015

Bistro Margaux uit Sint-Martens-Bodegem krijgt een derde koksmuts in de jongste restaurantgids Gault&Millau, goed voor een score van 17 op 20.

Gault&Millau heeft Sang-Hoon Degeimbre van L'Air du Temps in Liernu (Namen) uitgeroepen tot chef van het jaar. Hof van Cleve van Peter Goossens voert samen met het Brusselse restaurant Bon-Bon de culinaire top aan. Beide restaurants krijgen een score van 19,5/20. Maar ook Bistro Margaux doet het uitstekend. Dat blijkt bij de voorstelling van de dertiende editie van de restaurantgids. Het restaurant uit Sint-Martens-Bodegem krijgt een derde koksmuts net als La Source in Lanaken en La Paix in Brussel. Met 17/20 is Bistro Margaux het hoogst scorende restaurant van onze regio. In het nieuws krijg je vanavond een uitgebreid gesprek met chef Thomas Locus. (foto: Bistro Margaux)