FP Halle-Gooik walst over tegenstander in eerste Europese match

woe 11 okt 2017

Halle-Gooik, de landskampioen in het futsal, is goed begonnen aan z'n Europese campagne. De Pajotten wonnen hun eerste wedstrijd in de Main Round van de UEFA Futsal Cup, zeg maar de Champions League van het futsal, met sprekend gemak.

In het Finse Raahe versloeg Halle-Gooik deze namiddag de Zwitserse kampioen Minerva met 8-0. Na een eerder aarzelend begin, ontbonden de Pajotten hun duivels ten volle in de tweede helft. Bij de rust leidde FP Halle-Gooik met 1-0, dankzij een treffer van Cordier. Na rust klaarden ze de klus in enkele dolle minuten. Bissoni, Leo, drie keer Leitao, Rahou en nogmaals Leo tilden de eindscore naar een zinderende 8-0.

De doelpunten van de wedstrijd zijn vanaf vanavond te bekijken op de Facebookpagina van RINGtv. .

Morgen speelt Halle-Gooik tegen de Duitse kampioen Regenburg, zaterdag volgt nog de Finse club Sievi. Als Halle-Gooik eerste eindigt in z'n groep, plaatst het zich voor de Elite Round met de beste 16 ploegen. Die vindt eind november plaats. (Foto RINGtv-archief).