Wambeek kan opnieuw winnen

maa 7 nov 2016

Wambeek wint met 3-0 na sterke tweede helft.

Na 2 opeenvolgende nederlagen moet Wambeek op zoek naar de overwinning. Het trekt meteen naar voren.  In de 10e minuut is het raak als Marquez vanop de flank Wauters bedient, die kopt de 1-0 binnen.

Herne reageert, maar de vrije kopkans levert geen gelijkmaker op. In de 22e minuut houdt Vanzeebroeck met een mooie parade Wambeek recht.  Dan is het opnieuw de thuisploeg die ten aanval trekt. Vereertbrugghe met het schot, de doelman van Herne pakt. Net voor rust kopt Desmet van Wambeek nog een voorzet van Marquez aan de tweede paal over.

Na de rust trekt Wambeek het laken volledig naar zich toe. In de 50e minuut bedient Van Poucke met een mooie doorsteekpas Desmet die de bal rustig voorbij de doelman binnentrapt. 2-0. Wambeek controleert vanaf dan de match. In de 71e minuut trapt Desmet een hoekschop, Roels kopt op de paal, maar Durang kan de rebound binnenkoppen. 3-0. Bij Herne gaan de kopjes definitief naar beneden. Wmabeek wint verdiend.

DOELPUNTEN: 1-0 (Wauters), 2-0 (Desmet), 3-0 (Durang)