Steenhuffel verplettert Lembeek

maa 5 dec 2016

Steenhuffel pakt thuis uit met een 5-2 overwinning tegen Lembeek.

Steenhuffel begint sterk aan de wedstrijd en domineert vanaf de eerste minuut.  In de 13e minuut wordt het 1-0 via een afstandsschot van Van Der Stappen.  Lembeek heeft in de eerste helft aan één kans genoeg om te scoren: 1-1 via Degreve. In de 40ste minuut komt Steenhuffel opnieuw op voorsprong  via een licht toegekende penalty. Het is opnieuw Van Der Stappen die scoort. 2-1. Nog voor de rust wordt het 3-1.  Anthierens met een afstandsschot, binnenkant paal en binnen. 3-1 is de ruststand.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld: Steenhuffel domineert en creëert veel kansen. Lembeek toont zich bijzonder efficiënt want bij de eerste kans in de tweede helft scoort het. Het is George die de 3-2 op het bord zet. Daarna is het opnieuw al Steenhuffel wat de klok slaat. Teugels scoort nog twee keer en legt de eindstand vast: 5-2.

In het laatste kwartier gaat het er nog bitsig aan toe met onder meer een rode kaart voor Joren Mertens in de 83e minuut.

DOELPUNTEN: Van Der Stappen (1-0), 1-1 (Degreve), 2-1 (Van Der Stappen), 3-1 (Anthierens), 3-2 (George),  4-2 (Teugels), 5-2 (Teugels)