Melsbroek verdiende winnaar van burenstrijd tegen Machelen

8 jaar geleden

Melsbroek zit in de goeie flow. Na de 4-0 overwinning van vorige week tegen Steenhuffel, pakte het gisteren de scalp van de buren uit Machelen.

Machelen trekt bij start van de derby het initiatief naar zich toe. Toch is het Melsbroek dat de score opent. Nick Vermeulen zet een terecht gefloten strafschop om. Nu is het Melsbroek dat domineert. Scoren lukt niet meer, 0-1 bij de rust. In de 72ste minuut wordt Ghys alleen de diepte in gestuurd. Oog in oog met de doelman werkt Ghys beheerst af. 0-2 voor Melsbroek. De bezoekers zijn nadien nog dichtbij de 0-3, maar het is de thuisploeg die net voor tijd scoort via Stienlet. 1-2. Een echt slotoffensief komt er niet meer. Melsbroek wint verdiend en staat nu op een mooie 5de plaats.  Machelen is 15de.

Doelpunten: 0-1 (Vermeulen), 0-2 (Ghys), 1-2 (Stienlet)