Meise wint op Oetingen en wordt tweede

maa 10 okt 2016

Meise neemt in het slot van de wedstrijd afstand van Oetingen na een spannende pot voetbal.

Oetingen begint sterk aan de wedstrijd en duwt in het eerste kwartier Meise achteruit, maar verder dan een paar schoten op doel komt het niet . Halfweg de eerste helft neemt Meise het initiatief over. De ene aanvalsgolf volgt de andere op. Scoren lukt de bezoekers niet. 0-0 aan de rust. In het begin van de tweede helft is het opnieuw Oetingen dat domineert. De thuisploeg dreigt  onder meer via Coenen, maar de efficiëntie ontbreekt. Daarna is het Meise dat het tempo bepaalt. Oetingen kraakt, maar breekt niet, tot in de 80ste minuut.  Verre inworp, de bal gaat over alles en iedereen,   El Basram legt aan de tweede paal binnen. 0-1. Meise wint  en pakt de tweede plaats, Oetingen zakt van plaats 8 naar plaats 10.

DOELPUNTEN: 0-1 (El Basram)