Machelen zakt verder weg na zuur verlies tegen Huldenberg

maa 31 okt 2016

1-2. Machelen komt 0-2 achter en scoort te laat de aansluitingstreffer.

Na een zwak begin van beide ploegen krijgt Huldenberg op het half uur een vrije trap net buiten de grote rechthoek. Een streep van Verheyden brengt Huldenberg op voorsprong. 0-1. Machelen kan niet reageren en even later gaat de bal op de stip na vermeend handspel van Alleman van Machelen. De strafschop wordt door doelman Vansweevelt gestopt, maar Van Keerberghen kan in de rebound  binnentikken.

In de tweede helft trekt Machelen alle registers open en Huldenberg wordt met de rug tegen de muur gezet. Een falende afwerking, het doelhout en enkele twijfelachtige beslissingen van de ref beletten dat Machelen de 2-1 scoort. In de 87ste minuut lukt het dan toch via Nanayakara. Verder geraakt Machelen niet meer.

DOELPUNTEN: 0-1 (Verheyden), 0-2 (Van Keerberghen), 1-2 (Nanayakara)