Machelen geeft net voor tijd zege uit handen

maa 14 nov 2016

Machelen had de zege binnen handbereik, maar Tervuren-Duisburg  scoort in het uiterste slot van de wedstrijd de 2-2.

Beide ploegen starten de wedstrijd met offensieve intenties. De eerste kans is voor Machelen:  het schotje van Afkir kan doelman Jimenez niet verontrusten. Rond het kwartier zet Tervuren een mooie aanval op langs de linkerflank en een gemeten voorzet wordt simpel binnengetikt door Artois. Machelen laat het hoofd niet hangen en voetbalt aardig mee, maar aan grote kansen komt het niet.

De tweede helft en Machelen trekt ten aanval. Na een hoekschop scoort Alleman met het hoofd de gelijkmaker. 1-1. Machelen voert de druk op en krijgt een strafschop na handspel. Vervoort trapt de elfmeter binnen. Tervuren moet het even later met 10 doen na een 2de gele kaart voor Iglesias. Machelen ruikt de zege en blijft de beste combinaties op de mat leggen. Machelen vergeet echter de wedstrijd op slot te doen en Tervuren scoort in de laatste minuut nog de gelijkmaker via Pirotte.

DOELPUNTEN: 0-1 (Artois), 1-1 (Alleman), 2-1 (Vervoort), 2-2 (Pirotte)