Kester-Gooik verschalkt Meise in spectaculaire tweede helft

8 jaar geleden

Met 4 op 12 miste Kester-Gooik zijn competitiestart. Thuis tegen leider Meise de rug rechten, was het doel en dat is gelukt.

Na 11 minuten krijgt Meise een strafschop. Tordoir zet doelman Lebegge op het verkeerde been en 0-1 voor de bezoekers. Kester-Gooik is even van slag, maar herstelt langzaam het evenwicht. Een gelijkmaker komt er niet in de eerste helft. 0-1 is de ruststand.

Kester-Gooik komt scherp uit de kleedkamer. Na 2 minuten wordt Van Rossem de diepte ingestuurd, die blijft kalm en zet de 1-1 op het bord.  3 minuten later is het weer raak voor de thuisploeg. Deze keer is het De Roeck die scoort. 2-1. Kester-Gooik blijft aanvallen. Op het kwartier vindt De Roeck Van Rossem, die dribbelt twee verdedigers en de doelman. 3-1. Kester-Gooik op rozen. Meise probeert daarna nog wel de bakens te verzetten, maar Kester-Gooik komt nooit meer in gevaar. Een verdiende overwinning voor de Pajotten, die op het einde van de match nog een strafschop missen.

Meise is zijn leidersplaats kwijt, Kester-Gooik nestelt zich in de middenmoot.

Doelpunten: 0-1 (Tordoir), 1-1 (Van Rossem), 2-1 (De Roeck), 3-1 (Van Rossem)