Hekkensluiter Leeuwkens Teralfene wint thuis van leider Boka United en is weg van laatste plaats

maa 26 sep 2016

Net zoals Westerlo Anderlecht gisteren klopte, versloeg Leeuwkens Teralfene Boka United. De rode lantaarn verschalkt de leider en is rode lantaarn af.

In de eerste helft is Boka baas. Op het halfuur scoort Ysenbaert de verdiende 0-1. Boka mist efficiëntie, anders was de voorsprong aan de rust groter geweest. De tweede helft is een spektakelstuk. De thuisploeg komt scherp uit de kleedkamer. De Coen scoort vanop strafschop de gelijkmaker en Van Den Steen brengt de Leeuwkens zelfs op voorsprong. Boka komt langszij via een dubieuze strafschop.  Cassenaer zorgt voor de 2-2. De Coen schenkt zijn ploeg in de 78ste minuut de overwinning dankzij een knappe vrije schop. De eerste overwinning van de Leeuwkens van dit seizoen.

DOLEPUNTEN: 1-0 (Ysenbaert), 1-1 (De Coen), 2-1 (Van Den Steen), 2-2 (Cassenaer), 3-2 (De Coen)