Spanning ten top: Wolvertem Merchtem wint kelderkraker in toegevoegde tijd

zon 22 okt

In derde nationale A van het voetbal mocht Wolvertem Merchtem het opnemen tegen Pepingen-Halle. Beide ploegen zitten in het slop, want ze stonden voor de wedstrijd respectievelijk laatste en voorlaatste in hun reeks. Een kans voor beide teams dus om de slechte start van het seizoen achter hen te laten.

Na een gelijke eerste helft krijgen de bezoekers in de 71ste minuut een vrije trap. Nerinckx geeft de bal voor in de zestien, daar kopt Kabeya-Devilers de bal mooi in de lage hoek.

Amper tien minuten later keert het spel. Invaller Saikou maakt de gelijkmaker, de assist komt op naam van Perrault.

In de toegevoegde tijd loopt Oliseh de flank af en trapt die naar de penaltystip, waar Mokam het proper kan afmaken. 2-1 voor Wolvertem-Merchtem, de hel barst los.

Een uitgebreid verslag zie je vanavond in RINGtv Sport.