De Leeuwkens en Huldenberg spelen gelijk

maa 10 apr 2017

Leeuwkens Teralfene en Huldenberg spelen 2-2 gelijk na een spannende en bewogen pot voetbal.

De Leeuwkens starten scherp.  In de tiende minuut mist Prekadini 3 keer op een rij.  Halfweg de eerste helft nemen de bezoekers de match in handen.  Veel gevaar levert het steriel overwicht niet op.  Met de rust in zicht duwt de thuisploeg het gaspedaal nog eens in.  Op aangeven van Prekadini opent De Coen de score. 1-0. Chiesi mist op slag van rust een unieke kans.

De tweede helft en de thuisploeg verspeelt al snel de voorsprong.  In de 48ste minuut  kopt Philips een hoekschop staalhard binnen.  Huldenberg wordt sterker en komt niet onverdiend op voorsprong.  Thuisportier Aerts redt eerst knap maar Van Keerberghen scoort in de rebound. 1-2.  De bezoekers achten de buit binnen, maar in de toegevoegde tijd maakt De Coen er met een schitterende vrije trap alsnog 2-2 van.

In een verwarrende slotfase krijgt Prekadini (nochtans al gewisseld) rood.  Ook de bezoekende doelman wordt wegens treuzelen nog uitgesloten.