tuinfeest6.jpg

VIVA! sluit seizoen af met tuinfeest in Kasteel Ter Ham

zon 5 jun 2016

In Kasteel Ter Ham in Steenokkerzeel heeft VIVA! een groot tuinfeest gegeven om het seizoen in schoonheid af te sluiten. Onder de aanwezigen was ook Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts, die er het belang van regionale zenders voor de promotie van toerisme nog eens in de verf zette.

Het VIVA! Tuinfeest was in de eerste plaats een bedankingsfeest voor al wie van ver of dichtbij heeft bijgedragen aan het voorbije VIVA!-seizoen. Veel genodigden waren maar wat graag van de partij, vooral omdat de plaats van het feest hen intrigeerde. De Vlaamse overheid heeft het Kasteel Ter Ham in erfpacht gegeven aan Optimum C, een opleidingscentrum voor opleidingen in de zorgsector. Wie dat wou, kon er vandaag een rondleiding krijgen en op dat aanbod gingen de aanwezigen gretig in.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"47308","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"457","width":"610"}}]]

Een opvallende aanwezige was Ben Weyts, Vlaams minister bevoegd voor de Rand en Toerisme. Hij onderstreepte het belang van een reeks als VIVA! B&B voor de promotie van het toerisme in de Groene Gordel. Weyts vindt het ook een goede zaak dat dat regionale zenders zulke reeksen uitwisselen, zoals RINGtv en WTV-Focus al regelmatig doen. Veel mensen zoeken immers een Bed & Breakfast die wat verder van hun eigen woonplaats gelegen is. 

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"47309","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"186","width":"608"}}]]