Wolvertem-Merchtem trakteert op doelpuntenfestival

zon 12 dec 2021

In het damesvoetbal sloten Wolvertem-Merchtem en Mazenzele-Opwijk de heenronde in tweede nationale A af met een onderling duel. Het is de eerste keer dat de buren elkaar troffen op nationaal niveau. Voor de wedstrijd stond Mazenzele-Opwijk tweede, Wolvertem- Merchtem telde twee punten minder en was zo vierde.

Verhoeven opende na ruim twintig minuten de score voor de thuisploeg. Wolvertem-Merchtem trof nog twee keer raak voor de rust. Meteen na de pauze diepte de thuisploeg de voorsprong verder uit, via een knappe krul van Jacobs en een penalty van Verhoeven à forfaitscore. Kort na het uur stond het 6-0. Vanop de stip kon Van Driessche de eerredder voor de bezoekers binnentrappen. Het werd uiteindelijk 7-1. Wolvertem-Merchtem springt in het klassement over Mazenzele-Opwijk.