Regiogenoten bepalend in Nederland-België

don 10 nov 2016

Onze regiogenoten hebben gisteren een hoofdrol gespeeld in de voetbalderby der lage landen tussen Nederland en België. Die is, zoals u wel weet, geëindigd op een 1-1 gelijkspel. Het doelpunt was van Vilvoordenaar Yannick Carrasco en Leeuwenaren Youri Tielemans en Thomas Foket maakten hun debuut.

Vilvoordenaar Yannick Carrasco zorgde tien minuten voor tijd voor de verdiende gelijkmaker. En Leeuwenaren Youri Tielemans en Thomas Foket maakten hun debuut bij de Rode Duivels. Tielemans mocht 5 minuten voor tijd invallen, Foket al aan de rust. Voor het eerst opgeroepen worden, en direct al speelminuten krijgen, was ook voor Foket een verrassing. “Dit had ik niet verwacht”, vertelt Foket na de match. “Het is echt heel snel gegaan de laatste weken. Ik viel onopgewarmd in aan de rust, maar ik denk dat ik het redelijk gedaan heb.”