Kraainem overklast Beersel-Drogenbos in eigen huis met 0-4

zon 16 okt 2022

In de 2de Provinciale stond er vannamiddag de topper tussen Beersel-Drogenbos en Kraainem op het programma. Voor de match stonden ze samen aan kop met elk 16 punten. De leidersplaats was dus de inzet.

Beersel-Drogenbos start het best met meteen een bal die voorlangs gaat. Daarna neemt Kraainem het commando over en na enkele halve kansen komen de bezoekers na 20 minuten spelen op voorsprong. Het schot van Ghailani wijkt af en Peeters heeft er geen verhaal tegen, 0-1 voor Kraainem.

De thuisploeg probeert daarna beter in de wedstrijd te komen, maar Kraainem heeft alles goed onder controle en 10 minuten later verdubbelt Barry de score met het hoofd 0-2. Beersel-Drogenbos kan wel meteen reageren met een mooie vrije trap en ook de aansluitingstreffer, maar de grensrechter heeft buitenspel gezien en zo blijft het 0-2.

Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is voor Beersel-Drogenbos moet het tot overmaat van ramp ook nog met 10 man verder. Cannaerts krijgt nog voor de rust zijn tweede gele kaart.

Beersel-Drogenbos gaat dus met 10 man op zoek naar de aansluitingstreffer, maar verder dan enkele kleine kansen komen ze niet. Kraainem is dan weer beter bij schot en diep in de tweede helft maakt Schmidt er 0-3 van. De thuisploeg moet de kelk tot op de bodem ledigen, want enkele minuten voor tijd wordt het zelfs nog 0-4, Ghailani met zijn tweede van de namiddag.

Kraainem wordt zo alleen leider in 2de Provinciale, Beersel-Drogenbos slikt zijn eerste nederlaag van het seizoen en staat nu tweede in het klassement.