Borght-Humbeek minstens één dag leider in eerste provinciale

zon 20 feb 2022

In het voetbal heeft Borght-Humbeek zaterdagavond met 1-2 gewonnen tegen Bierbeek. Daardoor komen ze voorlopig mee aan de leiding in eerste provinciale. Sporting Kampenhout moet vandaag nog zijn wedstrijd afwerken.

Het gaat goed met Borght-Humbeek. De ploeg is bezig aan een sterke reeks. Uit de voorbije vijf wedstrijden puurde het 13 punten en klom zo naar de tweede plaats. Maar op het veld van Bierbeek liep het niet zo vlot. Ook al creeërden ze de meeste dreiging, tot doelgevaar leidde dat in de eerste helft nog niet.

De doelpunten vielen in de tweede helft van de wedstrijd. Op vijf minuten tijd scoorde Borght-Humbeek twee doelpunten en stond de ploeg 0-2 voor. Gastheer Bierbeek kon het scorebord nog tot 1-2 herleiden, maar de drie punten gingen naar Borght-Humbeek. De ploeg staat nu minstens één dag aan de top van het klassement. Afwachten wat Sporting Kampenhout daar vanavond mee doet.

Een wedstrijdverslag en reacties zie je maandag in RINGtv Sport.