Borght-Humbeek klopt leider Kampenhout in slotminuut

zon 12 dec 2021

In eerste provinciale heeft Borght-Humbeek op eigen veld gewonnen van Sporting Kampenhout met 1-0. Het doelpunt viel in de slotminuut.

Door blessures en coronabesmettingen ontbreken enkele basisspelers bij Sporting Kampenhout. Na tien minuten wedstrijd ziet de leider ook kapitein Nik Vangrunderbeek geblesseerd uitvallen. De regen van de voorbije dagen maakt het veld moeilijk bespeelbaar waardoor er weinig concreet doelgevaar is in de eerste helft.

Na de rust neemt Borght-Humbeek de wedstrijd in handen. De thuisploeg creëert verschillende kansen, maar scoren lukt niet. Tot de Grimbergenaren in de slotminuut een hoekschop krijgen. De bezoekende verdediging kan de bal niet wegwerken. Na een warrige situatie belandt het leer in doel. Met een 1-0-zege houdt Borght-Humbeek de drie punten thuis.

“Op basis van de wedstrijd had een gelijkspel voor ons al een gewonnen punt geweest”, reageert Kampenhout-trainer Denis Dessaer na afloop. Sporting Kampenhout sluit de heenronde wel af als leider.