Elk jaar publiceert Gault&Millau het overzicht van de beste Belgische restaurants. In onze regio kreeg Bistro Margaux in Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek) de beste punten.
Bistro Margaux in Dilbeek beste regiorestaurant volgens Gault&Millau
Bistro Margaux in Sint-Martens-Bodegem is volgens Gault&Millau het lekkerste restaurant in Halle-Vilvoorde met een score van 17 op 20. Nadien volgen Ter Borght in Huizingen en Le Gril Aux Herbes d’Evan in Wemmel met een score van 16/20.
Krijgen 15/20
Anobesia in Affligem, Michel in Groot-Bijgaarden, Barbizon in Overijse, Alain Bianchin in Overijse, ’t Stoveke in Strombeek-Bever en Kasteel Diependael in Elewijt.
Krijgen 14/20
Auberge Napoleon in Meise, Les Eleveurs in Halle, De Mayeur in Ruisbroek, Tartufo in Sint-Pieters-Leeuw, De Verleiding in Gooik, ’t Kreukeltje in Gooik, De Kapblok in Dilbeek, Sir Kwinten in Lennik en Maxime Colin in Kraainem.
Krijgen 13/20
De Pauw in Asse, De Kuiper in Vilvoorde, l’Auberge de l’Isard in Wemmel, The Bistronomy in Vilvoorde, Restaurant 52 in Strombeek-Bever, ’t Onbekende in Vilvoorde, Orange in Nossegem, Bulthaup in Sint-Stevens-Woluwe, Jeroen Storme in Machelen, Da Lino in Zaventem, Ristorante Pino in Overijse, Populier in Gooik, ’t Kriekske in Halle, Aloyse Kloos in Hoeilaart, Chez Eddy in Sint-Genesius-Rode en De Essentie in Huizingen.