Noor Vidts en Nafi Thiem vieren samen op de Olympische Spelen
© EPA / EFE

Meerkampster Noor Vidts krijgt huldiging op de Grote Markt van Vilvoorde

zat 17 aug

De Vilvoords atlete Noor Vidts schreef geschiedenis tijdens de Olympische Spelen van Parijs met een bronzen medaille op de zevenkamp. De stad Vilvoorde wil die prestatie niet zomaar voorbij laten gaan en huldigt Vidts daarom op dinsdag 20 augustus op de Grote Markt.

Vanaf 18.30 uur zorgt een dj voor de nodige animatie. Om 19 uur volgen de officiële huldiging en enkele verrassingen voor de Olympische atlete. Een toonmoment van de jeugdafdeling van de Vilvoordse Atletiek Club (VAC), waar Noor Vidts lid van is, sluit de huldiging af. De stad voorziet drankjes voor alle aanwezigen. Het einde is voorzien om 21 uur. Iedereen is welkom.

Schepen voor jeugd, sport en cultuur Moad El Boudaati reageert enthousiast: "Noor Vidts heeft niet alleen haar persoonlijke grenzen verlegd, maar ook onze stad op de wereldkaart gezet. Haar doorzettingsvermogen en vastberadenheid zijn een inspiratie voor jong en oud. We zijn enorm trots op haar prestaties en kijken ernaar uit om haar op gepaste wijze te huldigen.”