knipsel.png

18.000 bezoekers voor Paradise City Perk

zon 1 jul 2018

Schitterend weer, een prachtige locatie en een tot de verbeelding sprekende affiche. Meer is er niet nodig om van Paradise City, het grootste elektronische muziekfestival, een denderend succes te maken. Er waren in totaal meer dan 18.000 bezoekers, of 5.500 meer dan vorig jaar. Het is dit jaar al de vierde editie van Paradise City.

Ook deze keer is het historische domein van kasteel de Ribaucourt in Perk (Steenokkerzeel) het decor van het grootste elektronische muziekfestival van het land. Dit jaar duurt het festival 3 in plaats van 2 dagen. 

De organisatoren konden een paar stevige namen strikken, zoals Jayda G, KINK, Omar Souleyman, DJ Koze, Red Axes en niemand minder dan Laurent Garnier, de Franse producer die gezien wordt als de pionier van de Franse dancescene en bekendstaat om zijn mix van verschillende elektronische stijlen. In totaal stonden een 50-tal dj's en muziekgroepen geprogrammeerd. Laurent Garnier krijgt de eer om het festival vanavond af te sluiten.

Volgens organisator Gilles De Decker waren er meer dan 18.000 bezoekers of circa 5.500 meer dan de 12.500 van vorig jaar. 

Paradise City is een festival dat naast de muziek veel aandacht heeft voor de ecologie. Zo wordt onder meer gebruik gemaakt van herbruikbare bekers, ecologische toiletten, generatoren op zonne-energie...