FP Halle-Gooik speelt 4-4 gelijk in topper tegen Hasselt

zat 10 dec 2016

In de topper tussen de nummers 1 en 2 van de rangschikking hielden Halle-Gooik en Hasselt mekaar in evenwicht. Halle-Gooik laat voor het eerst dit seizoen punten liggen.

Gelko Hasselt staat in de stand 2de en wilde leider Halle-Gooik het vuur aan de schenen leggen. Het publiek krijgt in sporthal De Bres in Halle een bijzonder spannende wedstrijd te zien. De bezoekers uit Limburg komen op voorsprong dankzij Gonzalo. Twee minuten later zorgt Sababti voor de gelijkmaker. De wedstrijd gaat gelijk op dankzij doelpunten van Dujacquier (Halle-Gooik) en Mustapha Harram (Gelko Hasselt). Uiteindelijk gaat de thuisploeg de rust in met 3-2 op het scorebord.

Na meer dan 20 minuten in de tweede helft maakt Gelko Hasselt het weer spannend. Het wordt 3-3, niet even later komen de jongens van Affligemnaar Frank Luypaert, trainer van Gelko Hasselt, zelfs op voorsprong dankzij Ibrahim Adnane. Maar het spel is nog lang niet gespeeld en FP Halle-Gooik trakteert z’n publiek op een flinke portie spanning: Dujacquier knalt binnen en zet de eindstand op het bord: 4-4. Even is er in Halle nog hoop op winst, maar het doelpunt van Bissoni wordt afgekeurd. Voor het eerst dit seizoen haalt Halle-Gooik geen drie punten binnen, maar de leider in de stand blijft dankzij het gelijkspel wel ongeslagen in de hoogste klasse van het zaalvoetbal.

Een uitgebreid verslag en natuurlijk ook reacties van beide ploegen krijg je morgen in RINGtv Sport, op zondag!