Dilbeekse hockeyclub Baudouin redt het niet tegen Antwerpen

zon 5 nov 2017

Hockeyclub Baudouin uit Dilbeek speelt in de eerste nationale, na de ereklasse het tweede hoogste niveau in ons land. Voor dit weekend stond Baudouin 9de op 12 ploegen. Baudouin ontving vanmiddag de nummer 2 en een van de titelfavorieten: Antwerpen. De Dilbekenaren stonden dus voor een stevige uitdaging.

De thuisploeg speelde met heel wat jeugdspelers in de ploeg en die lazen het ultra-aanvallende spel van Antwerp goed. Baudouin hield zo vrij makkelijk stand. Pas tegen de rust levert het aanvallende spel van de bezoekers eindelijk groot doelgevaar op. Maar een doelpunt kwam er niet. In de tweede helft kwam Baudoin 1-0 voor via Bertholet. Maar lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong. De Antwerpenaren zetten meteen het foutje recht: 1-1. Dilbeek liet daarna wat steken vallen en daar profiteerde Laddyn van voor Antwerpen: 2-1. Tien minuten voor affluiten kreeg Dilbeek nog een tegendoelpunt. 1-3 dus en Baudouin blijft onderin het klassement bengelen.