Zwak BOKA wint toch van Oetingen

maa 31 okt 2016

Eén goal volstaat voor een bleek BOKA United om de drie punten thuis te houden.

BOKA mist heel wat spelers door blessures en schorsingen en start zwak. Oetingen neemt de partij in handen, maar Ilboudou mist de kansen. In de 20ste minuut botst Ilboudou op doelman De Meyer van BOKA. De scheidsrechter oordeelt dat de aanvaller in de fout gaat en geeft rood. Doelman De Meyer geraakt geblesseerd en moet gewisseld worden. De eerste helft verloopt na de rode kaart evenwichtig zonder doelgevaar. 0-0 aan de rust.

In de tweede helft zet BOKA meer druk naar voren.  De eerste kans levert meteen een doelpunt op. Wesley Delvael scoort na een individuele actie. 1-0. Vanaf dan controleert BOKA de wedstrijd. De drie punten zijn binnen. BOKA blijft bovenin meedraaien.

DOELPUNTEN: 1-0 (Delvael)