Wambeek wint van Oetingen en is leider

maa 30 jan 2017

Wambeek klopt de Pajotten met 3 – 0 en grijpt de kop.

De bezoekers uit Oetingen nemen de openingsminuten voor hun rekening. In de 10 minuut wordt een vrijeschop van Desmet door Van Poucke verlengd met het hoofd, de bal valt voor de voeten van Van Dessel die de 1-0 binnentrapt.  Oetingen is niet aangeslagen en thuisportier Vanzeebroeck moet een paar keer gepast ingrijpen en kan zo de gevleide voorsprong tot aan de rust veilig stellen.

Ook na de rust komt Oetingen gevaarlijk voor de dag, maar op het uur herstelt de thuisploeg het evenwicht. Wambeek creëert kansen. Zo verstuurt in de 70e minuut Van Dessel een lange bal naar Marquez die de lijn afloopt en gepast voorzet naar de tweede paal waar Wambacq het geschenk aanneemt en de stand op 2-0 brengt. In de 80e minuut heeft de bezoekende doelman een prima save in huis op een schot van Van Dessel. In de 85e minuut haalt de doelman een schot van onder de lat van opnieuw Van Dessel. De daaropvolgende corner wordt door Desmet op het hoofd van Du Rang geschilderd en die kopt de 3-0 op het bord. De wedstrijd is gespeeld, Wambeek houdt de 3 punten thuis en komt alleen aan de leiding.