Ternat grijpt eerste plaats na 2-3 winst op Boka United

maa 3 okt 2016

Ternat wint boeiende topper en is alleen leider.

Mooie opkomst voor dit burenduel. BOKA United start zwak en geeft makkelijk twee doelpunten weg, 0-2 na een halfuur via Phepavath en Martins. BOKA United reageert en maakt de aansluitingstreffer via Cassenaer na een vrije schop van Kevin Kums. Nog voor de rust wordt de gelijkmaker afgekeurd omwille van een fout die vooraf gaat, 1-2 aan de rust. Na de pauze dwingt BOKA  Ternat terug op de eigen helft en op een hoekschop trapt Van Elslander de gelijkmaker binnen. 2-2. Daarna is de match in evenwicht. Na balverlies van BOKA schiet Van der Putten van Ternat de bal staalhard binnen naast De Meyer. 2-3, Ternat opnieuw op voorsprong. De thuisploeg drukt met  halve en hele kansen tot gevolg, inclusief een claim voor een penalty wegens vermeend handspel. De gelijkmaker komt er echter niet meer en Ternat neemt de drie punten mee naar huis en staat alleen aan de leiding.

DOELPUNTEN: 0-1 (Phepavath), 0-2 (Martins), 1-2  (Cassenaer), 2-2 (Van Elslander), 2-3 (Van der Putten)