Oetingen krijgt thuis deksel op de neus

maa 24 okt 2016

Machelen wint met 0-1 op Oetingen. Oetingen voetbalde heel wat kansen bij elkaar, maar het ontbrak de thuisploeg aan efficiëntie.

Ondanks het koude  weer en Club Brugge - Anderlecht op tv was er aardig wat volk afgezakt naar de Paternoster terreinen. Het eerste kwartier is Machelen baas, maar het balbezit leidt niet tot uitgespeelde kansen. Vanaf het kwartier neemt Oetingen het commando over, scoren lukt niet. 0-0 aan de rust.  Na de rust dreigt Machelen meteen met een vluchtschot en een kopbal op de lat. Daarna is Oetingen opnieuw baas. Het voetbalt tal van kansen bij elkaar, maar de doelman van Machelen speelt een wereldpartij. Net voor affluiten krijgt Oetingen het deksel op de neus. Afkir kopt de 0-1 op het bord. Oetingen blijft niet bij de pakken zitten. Op een corner trekken alle Oetingenaren mee naar voren. Een kopbal belandt tegen de paal, de ingevallen Buekens werkt de rebound binnen met de hand. De scheidsrechter keurt het doelpunt terecht af. 0-1 is de eindstand.

DOELPUNTEN: 0-1 (Afkir)