Melsbroek wint felbevochten wedstrijd tegen Oetingen

maa 5 dec 2016

Melsbroek wint met 4-2 van Oetingen en pakt de derde plaats.

In het begin van de wedstrijd tasten beide ploegen af. Na 20 minuten duikt Verhas van Melsbroek op aan de grote rechthoek, Verhas snijdt naar binnen en trapt het leer in de linkerbenedenhoek: 1-0. Vijf minuten later is het opnieuw raak. Verhas gaat de lijn af en zet voor, Dewals zet er zijn voet tegen: 2-0. In de 38ste minuut komt Oetingen gevaarlijk opzetten, maar de thuisportier redt knap.  Voor de rust scoort Verhas zijn tweede van de namiddag voor Melsbroek. 3-0.  Iedereen denkt te gaan rusten met 3-0 op het bord, maar net voor affluiten is er een geharrewar voor het doel van Melsbroek.   Van Oudenhove kan de bal binnetikken. 3-1.

In het begin van de tweede helft  scoren de bezoekers uit Oetingen de aansluitingstreffer.  Het is opnieuw Van Oudenhove die de weg naar de netten vindt. 3-2. Oetingen put kracht uit het doelpunt en gaat voor de gelijkmaker. Melsbroek houdt stand en in de 78ste minuut geeft Dewals een mooie doorsteekpas aan Ghys die mooi afwerkt. 4-2 is de eindstand.

DOELPUNTEN: 1-0 (Verhas), 2-0 (Dewals), 3-0 (Verhas), 3-1(Van Oudenhove), 3-2 (Van Oudenhove), 4-2 (Ghys)