Melsbroek wint dankzij sterke eerste helft

maa 14 nov 2016

De wedstrijd van Melsbroek tegen Herne is er één met twee gezichten. Melsbroek wint met 2-0 door in de eerste helft het verschil te maken.

In de eerste helft neemt Melsbroek het initiatief in handen. Het heeft het meeste balbezit en de beste kansen. In minuut 19 ontfutselt Dewals de bal en schotelt Ghys de 1-0 voor. 20 minuten later trapt Teeuwen via een vrijeschop de 2-0 tegen de netten. Vlak voor de rust ziet Ghys de 3-0 uiteenspatten op de paal.

Na de rust is Herne de beste ploeg. De Pajotten spelen gretig en met veel druk naar voren. Melsbroek moet wijken, maar verder dan een schot op de lat komen de bezoekers niet. Door het puntenverlies van Ternat, Meise en Tervuren vindt Melsbroek aansluiting bij de top 5.

DOELPUNTEN: 1-0 (Ghys), 2-0 (Teeuwen)