Melsbroek vernedert Leeuw met 10 man

maa 17 okt 2016

Melsbroek wint met 6-2 van Leeuw en blijft derde.

Melsbroek begint zwak aan de wedstrijd. Leeuw straft af. Pauluzzi met de 0-1. Na 20 minuten pakt Jannes De Keyzer van Melsbroek rood. Vreemd genoeg komt de thuisploeg daarna wel in zijn spel. In de 30ste minuut kan Nick Vermeiren een bal binnen tikken aan de tweede paal: 1-1. Nog voor de rust wordt het 2-1, een schot van op 20 meter van Denis Ghijs. Na de rust komt Leeuw scherper uit de kleedkamer. Van Roy maakt er snel 2-2 van. Melsbroek is niet aangeslagen. De Riemaecker kopt in de 52ste minuut een voorzet  knap binnen, 3-2. Verhas lobt daarna de 4-2 op het bord. In de laatste 10 minuten loopt Melsbroek verder uit  via een penalty van Ghys en een geweldige vrije trap van op 25 meter van De Riemaecker. 6-2. Het ideale moment om de vlag van de supportersclub De Vliegerkes officieel  in te wijden.

DOELPUNTEN:  0-1 (Pauluzzi), 1-1 (Vermeiren), 2-1 (Ghys), 2-2 (Van Roy), 3-2 (De Riemaecker), 4-2 (Verhas), 5-2 (Ghys), 6-2 (De Riemaecker)