Melsbroek en Meise delen de punten

maa 28 nov 2016

Melsbroek loopt uit tot 2-0, maar laat Meise terugkomen tot 2-2.

Meise heeft in het begin van de wedstrijd het meeste balbezit, maar Melsbroek neemt na een tijdje over. In de 26ste minuut komt Verhas na een mooie doorsteekpas alleen voor doelman Claes, Verhas werkt prima af: 1 – 0. Meise probeert er voetballend uit te komen, maar de spitsen worden niet bereikt. Op een hoekschop van Meise moet thuisdoelman Nico De Leu wel uitpakken met een prima safe.

Na de pauze gaat Meise op zoek naar de gelijkmaker, maar het is Verhas die zijn tweede van de namiddag maakt. 2-0 voor Melsbroek. In de 69ste minuut fluit de scheidsrechter een strafschop voor  Meise. Verhaegen zet de 2-1 op het bord.  Meise dropt nu al de ballen in de zestien. Net voor affluiten kan Saibari de 2-2 scoren. Een  koude douche voor Melsbroek. Meise is vierde, Melsbroek zesde.

DOELPUNTEN: 1-0 (Verhas), 2-0 (Verhas), 2-1 (Verhaegen), 2-2 (Saibari)