Meise verliest onverdiend van Tervuren en moet Ternat laten gaan

maa 31 okt 2016

Meise speelt misschien wel z’n beste wedstrijd van het seizoen, maar het blijft met lege handen achter. Het verliest met 0-1 en is co-leider af.

Onder een aangenaam herfstzonnetje en in het bijzijn van een talrijk opgekomen publiek begint Meise het beste aan de wedstrijd. Meise zorgt voor doelgevaar, maar doelman, lat en paal houden de thuisploeg van een doelpunt. Tervuren moet zich beperken tot verdedigen, maar komt in de 40ste minuut op voorsprong via een strafschop na vermeend handspel. Het is Pirotte die scoort. Even later krijgt Meise de beste kans van de wedstrijd, maar Van Den Broeck treft de twee palen.

Na de rust blijft Meise komen. Tervuren verdedigt scherp met  6 gele kaarten als gevolg. Op de counter kan Tervuren de wedstrijd dood maken, maar Pirotte verzuimt om het af te maken. Zo blijft de wedstrijd tot de laatste seconde spannend. 0-1 is de eindstand. Meise verliest en baalt.

DOELPUNTEN: 0-1 (Pirotte)