Kester-Gooik verrast leider BOKA

maa 23 jan 2017

Kester-Gooik wint met 3-2 van leider BOKA dat door de nederlaag Wambeek langszij ziet komen.

Gooik start sterk. Schoukens en Vanrossem zetten een knappe aanval op, Luyckx werkt af met het hoofd. 1-0. BOKA moet met tien verder als Van Elslander aan de noodrem trekt en met rood van het veld moet. 1-0 aan de rust.

BOKA komt sterk uit de kleedkamer. Op een goed aangesneden vrije trap kan Ysenbaert gelijkmaken. 1-1. Commotie daarna als BOKA een strafschop krijgt. Van Rossem van Kester-Gooik protesteert te fel en krijgt rood. Tien tegen tien dus. Cassenaer zet de strafschop om. 1-2. Ook de thuisploeg krijgt een strafschop. Segers knalt de bal tegen de netten. 2-2. Uiteindelijk kroont Bavegems zich tot matchwinnaar door in de 85ste minuut met een droge knal de 3-2 op het bord te zetten. Een deugddoende overwinning voor Kester-Gooik.