Groot Dilbeek houdt de drie punten thuis

maa 7 nov 2016

Weinig actie in de eerste helft, alles gebeurt in de tweede. Dilbeek  wint met 2-1. De Leeuwkens geraken niet af van de rode lantaarn.

Een eerste helft om snel te vergeten: veel middenveldspel en maar 1 uitgesproken kans voor de Leeuwkens, doelman Renaud Dotremont toont z’n klasse. 0-0 aan de rust.

In de tweede helft neemt de thuisploeg de match in handen. Na een prima één-twee tussen Shehu  en Vander Linden opent Sehu de score. Enkele minuten later verdubbelt Vander Linden de voorsprong. 2-0. De Leeuwkens zetten de achtervolging in en komen uit hun verdedigende stelling. Van Kerkhoven maakt de aansluitingstreffer. 2-1. Beide ploegen versieren nog kansen, maar aan de eindstand verandert er niets.

DOELPUNTEN: 1-0 (Sehu), 2-0 (Van der Linden), 2-1 (Van Kerkhoven)