BOKA geraakt niet verder dan gelijkspel en verliest leidersplaats

maa 30 jan 2017

BOKA speelt 2-2 gelijk tegen Leeuwkens Teralfene en moet de eerste plaats aan Wambeek laten.

Leeuwkens Teralfene komt met de eerste kans onmiddellijk op voorsprong, een knap gekruist schot van Rollier na wat knullig verdedigen van BOKA United. Lang kan Teralfene niet van de voorsprong genieten. BOKA United  maakt via Voglaire snel gelijk. BOKA United blijft drukken. Na een snelle counter legt Cassenaer af voor Voglaire die de keeper een tweede keer klopt. BOKA blijft de eerste helft domineren en dwingt prima kansen af.  Een schot van Van Elslander belandt op de kruising. 2-1 is de ruststand, daarmee morgen de Leeuwkens zich gelukkig prijzen.

Na de rust neemt Teralfene de match in handen nemen, de thuisploeg moet achteruit. BOKA houdt  stand en tracht te counteren. Ysenbaert heeft -na slecht uittrappen van de bezoekende doelman- de derde treffer aan de voet,  maar de bal botst tegen de paal.

Bij een prima aangesneden vrije trap die in het pak voor doel belandt, verschalkt Van Herreweghe zijn eigen doelman. 2-2. De Leeuwkens op gelijke hoogte. Een slotoffensief van BOKA kan daar niets aan veranderen.

Twee verloren punten voor BOKA United dat de kansen niet afmaakt en Wambeek de leiding ziet nemen.