Kester-Gooik rolt Huldenberg makkelijk op

zon 13 nov 2016

Kester-Gooik heeft een week na het verlies op Oetingen opnieuw aangeknoopt met de zege. Huldenberg werd simpel opzij gezet met 3-0.

De bezoekers uit Huldenberg zijn nochtans baas in het eerste kwartier van de wedstrijd maar doelrijpe kansen dwingen ze niet af. Kester-Gooik herstelt geleidelijk aan het evenwicht en creëert ook het eerste grote doelgevaar. De Roeck probeert de bezoekende doelman te verschalken met een lob maar de bal belandt op het dak van het doel. De thuisploeg toont zich nu de betere ploeg. Een vrije trap van Vanguchte wordt in de rebound binnengetikt door Vanderstocken. Kester-Gooik 1-0 voor. Op het einde van de eerste helft zijn de bezoekers plots dicht bij de gelijkmaker. Doelman Lebegge is attent op een kopbal.

Kester-Gooik trekt de goede lijn van de eerste helft na de rust door. Vanrossem rolt de Huldenbergse verdediging op en dikt de score aan tot 2-0. Gooiks topschutter De Roeck legt op aangeven van Bavegems de 3-0 eindstand vast. Een meer dan verdiende overwinning voor de fusieploeg.

Doelpunten: 20’ Vanderstocken (1-0), 50’ Vanrossem (2-0), 80’ De Roeck (3-0)