Flitsend Groot-Dilbeek bezorgt leider Ternat eerste nederlaag van het seizoen

zon 13 nov 2016

Ternat is zijn ongeslagen aura kwijt. De leider zag zaterdagavond in eigen huis sterretjes tegen Groot-Dilbeek dat ietwat verrassend maar verdiend won met 1-3.

12 matchen was Ternat ongeslagen. Een reeks die het graag wilde voortzetten tegen de buren uit Dilbeek. De thuisploeg start met aanvallende intenties en ziet die vroeg beloond. Na 7 minuten trapt Cleemput z’n 4e van het seizoen vanop vrije trap tegen de touwen. 2 minuten later verdubbelt Van Der Putten bijna de voorsprong, maar het schot van de aanvoerder treft de dwarsligger. Groot-Dilbeek reageert via Van Der Linden. Het schot van de jongeling wordt door doelman Sakalis in hoekschop geduwd. Verder dan dat komen de bezoekers niet. Ternat gaat de rust in met een 1-0 voorsprong.

Groot-Dilbeek komt met een heel ander gelaat uit de kleedkamers. Ternat wordt de hele tweede helft overrompeld. De bezoekers serveren éénrichtingsvoetbal en beslissen met 3 goals in 5 minuten de partij. Drie keer is het Dylan Shehu die aan het kanon staat. Met een zuivere hattrick dient hij de leider z’n allereerste verlies van het seizoen toe.

Doelpunten: 9' Cleemput (1-0), 50' Shehu (1-1), 53' Shehu (1-2), 55' Shehu (1-3)