Verdiend gelijkspel van Herne tegen Wambeek

maa 20 maa 2017

Wambeek verliest verrassend punten op het veld van Herne. Eindstand 1-1.

Wambeek start het best aan de wedstrijd en komt meteen dreigen met een bal  op de paal.
Herne herstelt meteen het evenwicht en in de dertiende minuut wordt Stijn Jacobs onderuit gehaald. David Arena neemt de vrije trap en plaatst de bal rechtstreeks in doel. Een paar minuten later wordt de bal slecht weggewerkt door de verdediging van Herne, Van Dessel straft af. Ruststand 1 - 1.

De tweede helft start zoals de eerste, Van Poucke van Wambeek controleert een voorzet met de borst maar schiet de bal over doel. Daarna trekt Herne de lakens naar zich toe.  Arena wordt het straatje in gestuurd maar doelman Van Zeebroek is net op tijd om de bal te ontzetten. Herne blijft erin geloven en drukt Wambeek achteruit met  nog kansen voor Kabongo, Arena, Deherder, maar scoren zit er niet meer in.

Volgende week ontvangt Herne op zaterdag om 16u leider Melsbroek.